Astăzi 21. septembrie 2019., sÔmbătă
RomânăMagyarEnglish
Hotel Praid
Prima pagina
Despre noi
Localizare
Informatii utile
Impresii
Contact
Camere Restaurant Pizzerie Tratament şi relaxare Servicii Tarife si rezervari
Relaxare si sanatate !!! Centrul WELLNESS PRAID

Program: 12:00 ÔÇô 21:00 (luni-vineri), 10:00 ÔÇô 21:00 (s├ómb─ât─â, duminic─â, vacan╚Ť─â, s─ârb─âtori)

La 1,5 km de Hotel PRAID, din 04 iulie 2015 s-a deschis Centrul Wellness din Praid, unde oaspe┼úii pot beneficia de b─âi termale cu ap─â s─ârat─â si dulce.┬áZona de agrement este compus─â din zona vestiarelor diferen┼úiate pe sexe ┼či bazinele de ├«not, jacuzzi, saun─â, baie roman─â ┼či turceasc─â. Sunt dou─â bazine de ├«not, unul cu ap─â dulce ┼či unul cu ap─â s─ârat─â termal─â av├ónd dimensiuni de 10 x 20 m, precum ┼či un bazin pentru copii cu dimensiuni de 8 x 3 m. Este de asemenea amenajata o sala de fitness.

Complexul Wellness a fost amplasat ├«n intravilanul localit─â┼úii Praid, deasupra z─âc─âm├óntului de sare, la limita sudic─â a acestuia. Complexul este o cl─âdire realizat─â cu subsol par┼úial, parter ┼či mezanin. Parcela destinat─â acestui scop este de 7500mp. Aria construit─â a cl─âdirii este de 1866mp, iar aria desf─â┼čurat─â este de 4407mp, cu subsolul tehnic inclus. Activitatea pentru care a fost proiectat─â cl─âdirea este de agrement ┼či tratament.

În sala fitness s-a prevăzut aparatură de nivel mediu, pentru asigurarea unei utilizări corespunzătoare traficului preconizat. Este echipata cu benzi de alergare, biciclete eliptice, biciclete magnetice, aparate fitness etc.

ÎN CURSUL SĂPTĂMÂNII SUNT CONSULTAȚII MEDICALE DE LA ORA 16:00 PE BAZA PROGRAMĂRII!
PROGRAM─éRILE SE POATE EFECTUA PRIN TELEFON: 0748-100.553

INTERES TERAPEUTIC PENTRU CURA EXTERN─é- Afec╚Ťiuni reumatismale cronice degenerative (artroze ale coloanei vertebrale, ╚Öold, genunchi, m├ón─â, picior)- Afec╚Ťiuni reumatismale abarticulare (tendini╚Ťe, tenosinovite, bur╚Öi╚Ťe)- Afec╚Ťiuni posttraumatice ale aparatului locomotor- Afec╚Ťiuni neurologice cronice periferice (leziuni de nervi periferici)- Afec╚Ťiuni ginecologice cronice (boala inflamatorie pelvin─â)- Afec╚Ťiuni respiratorii ╚Öi ORL

Contraindicatii: tensiuni arteriale ridicate, stadiul II ╚Öi III; insufucien╚Ť─â cardiac─â, hepatic─â ╚Öi renal─â; boli tumorale, boli acute ╚Öi contagioase; boli venerice ├«n stadii contagioase; pl─âgi deschise ale pielii sau ale ╚Ťesuturilor superficiale; propriet─â╚Ťi accentuate de re╚Ťinere a lichidului; myasthenia gravis.TIMPUL DE IMB─éIERE RECOMANDAT 20-30 MIN. (Poate fi repetat de 2-3 ori dup─â o pauz─â de minim. 20 min.)